Extensions Master

Var en av de första i Sverige att delta i vår sensationella och unika utbildning - Extensions Master.

Följ med oss på en spännande resa när vi tar det nästa stora klivet in i extensions-världen, något ingen tidigare har vågat göra. Vår utbildning kommer att ge dig en djupgående kunskap om extensions och lyfta ditt arbete på salongen till nya otroliga höjder. Genom denna banbrytande utbildning kommer du att utmärka dig och bli en sann mästare inom extensions. Dessutom kommer vi att utforska nya och innovativa klipptekniker samt avslöja konsten att färga extensions på ett enastående sätt.

Men det är inte allt - vi kommer också guida dig genom strategier som ökar din lönsamhet och visa dig de mest effektiva sätten att marknadsföra både dig själv och din verksamhet. Vi kommer även aktivt marknadsföra dig som en Extensions Master och tillhandahålla marknadsmaterial som kommer att vara till stor nytta för dig.

Dessutom, som en Extensions Master, kommer du att bli en del av ett extraordinärt community där du får tillgång till de senaste nyheterna före alla andra och bli en stolt medlem i vår exklusiva testpanel.

Så tveka inte och ta chansen att bli en av de första Extensions Masters i Sverige.
Detta är en möjlighet du inte får missa!