Showpony hair extensions

Premium Hair Extensions

Showpony är ett australiensiskt premium extensions varumärke, byggt på en omfattande familjehistoria med 35 års kombinerad erfarenhet av extensions och peruk tillverkning. Vi förstår vilken roll vi spelar i våra kunders liv. Vi hjälper dem att få uppleva sitt drömhår men också med att få de att må bra, på insidan. Det är därför vi erbjuder vägledning och stöd som gör det möjligt för dom att på ett tryggt sätt uppnå personlig förvandling.

VARFÖR SHOWPONY

PREMIUM

Showpony erbjuder produkter av högsta kvalitet och används av stylister och kunder världen över.
Vi delar våra partner-salonger och kunders värderingar och tillhandahåller produkter som är etiskt framställda och hållbart förpackade. Vi letar alltid efter sätt att förnya för att säkerställa att våra produkter alltid är trendiga och att vi ligger i framkant när det gäller stilar, färger och mode.

TRANSFORMATIV

Våra produkter erbjuder kunder en omedelbar förändring av deras hår, utseende och självkänsla.
Vi omvandlar uppfattningen om hårförlängningar till en mer positiv och tillgänglig hår- och skönhetsprodukt. Vi förvandlar vår bransch genom produktinnovation, etik och hållbarhet.

SUPPORT

Vi stöttar våra salonger och kunder genom utbildning, resurser och säljtips. Vi erbjuder generösa garantier och returpolicyer till våra kunder, med en hög kundservicestandard.

ENKELT

Vi strävar efter att göra allt, från vår förpackning till vår webbplats, till en enkel och trevlig upplevelse. Vårt universella färgkodningssystem gör det enkelt för våra stylister att välja rätt nyans till sina kunder. Våra processer och policyer är enkla att följa för att säkerställa en positiv kundupplevelse för salonger och slutkunder..</p>