Ergo

ERGO - ETT BÄTTRE SÄTT ATT UTTRYCKTA DIN STIL

ERGO Styling Tools skapar hårstylingverktyg som är enkla att använda, ergonomiska, ger ett glänsande hår och styling som håller.

ERGO startade som ett forskningsföretag, för att hjälpa hårstylister som hade ont efter en dag i salongen. Från forskningen har Ergo tagit allt de lärt sig och skapat produkter som gör att alla kan se ut och må så bra som möjligt varje dag.

Ergo har besökt tusentals frisörsalonger för att ställa frågor till och observera frisörer medan de arbetar. Denna information tas sedan vidare med Ergos Artistic Team, som är en grupp stylister och utbildare, som bidrar med nytänkande i utvecklingen av deras verktyg

I nästan 30 år har ledande frisörer och salonger valt ERGO Styling Tools. De ergonomiska fördelarna hjälper dig att snabbare färdigställa din look, med mindre trötthet och den berömda långvariga ERGO-glansen!

Att välja ERGO Styling Tools kommer att leverera användarvänlighet och överlägsen prestanda, vilket är anledningen till att de är det ledande valet för stylister ”in the know”.

Ergo anser att perfektion är deras standard för allt de gör. Ergo Tools är tillverkade med de finaste materialen och handinspekterade, för att säkerställa perfektion och långvarig prestanda.