Om Oss

Om Oss

The place to B-gin

Vi specialiserar oss på nischade och exklusiva varumärken och erbjuder produkter, inspiration och utbildningar inom hårvård – på en plats. Här hittar du guider, trendrapporter, event och utbildningar. Allt för att ta din verksamhet till nästa nivå.

VÅR IDÉ

Viljan att utforska det oupptäckta är vår drivkraft. Vi samlade ett dream team och tillsammans skapade vi THE PLACE TO B – ett forum för kvalitet och kreativitet. Våra varumärken har allt du behöver för att erbjuda dina kunder det bästa av det bästa. Det handplockade sortimentet tillfredsställer dina hårvårdsbehov – oavsett specialinriktning. Vi strävar efter att tillhandahålla ett hållbart sortiment där ingredienser och kvalitet är A och O.

VÅR VISION

Tillsammans bygger vi framgång – det är vår filosofi. Vi tror på entreprenörskap och på att vi växer och utvecklas bäst när vi gör det tillsammans. Våra erfarenheter, expertiser och insikter delar vi med oss av till er – vårt community. På så sätt ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett vågat, utmanande och kreativt skapande.