BHBD Extensions

Nu är håret som du väntat på här. Ni har pratat, vi har lyssnat. Ni har undrat, vi har utvecklat. Och nu är det här. Håret som vi alla har väntat på. Nu lanserar BHBD de extensions som vi själva vill ha, som vi vill använda och sätta vårt namn på. Det är all vår kunskap, erfarenhet och hantverksskicklighet samlade i några helt fantastiska produkter. Extensions som tar din kreativitet till nästa nivå och ger dina kunder håret de drömmer om. Alla BHBD extensions är av högsta hårkvalité och detta är något som måste upplevas. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar kundens egen hårkvalitet, som gör att stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt; det sväller inte, trasslar sig inte, har tunna slitstarka fästen och kräver minimal inklippning – smidigt för både dig och dina kunder. Vi strävar efter att fortsätta utveckla och förbättra vår produktion genom att lyssna på era önskemål och vara responsiva till trender och utveckling. Vi är här för att växa tillsammans med er och skapa de bästa produkterna på marknaden.

BHBD Certified.

Kursen består av en teoretisk och en praktisk del. I teoridelen får du en grundlig genomgång av isättning, omsättning och sortiment. I den praktiska delen får du noggrant lära dig att sätta en full förlängning på medhavd modell. Efter grundkursen blir du en certifierad BHBD Stylist. För att få börja arbeta med BHBD behöver du vara utbildad frisör och gå vår Certified utbildning. Till utbildningstillfället behöver du ha en modell till en full förlängning, 4 paket hår + produktpaket.

Utbildningen finns tillgänglig både på plats i vår kurslokal i Stockholm och det finns också möjlighet att gå utbildningen digitalt. Vi erbjuder även att komma till er salong för att hålla utbildningen på plats om ni är 4st personer eller fler.

Våra produkter är endast avsedda för professionellt bruk. Är du frisör och är intresserad av att veta mer eller att börja arbeta med BHBD extensions? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.